Max blev årets hot dog-vinnare – firades med stort hundparty

Jasmina Stambolic fångade ögonblicket perfekt när familjens hund Max nyfiket hade blicken på en såpbubbla. Den fina bilden gick även hem hos Hallandspostens läsare som överlägset röstade fram Max till årets hot dog 2022.
– Max är väldigt kärleksfull. Han älskar att mysa, uppmärksamhet och närhet, säger Jasmina Stambolic.

ANNONS
|

Med en vanlig mobilkamera lyckades Jasmina Stambolic fånga ögonblicket perfekt när familjens nio månader gamla Golden Retriver Max nyfiket hade blicken på en såpbubbla.

Men arbetet bakom bilden krävde stort tålamod från Jasmina som tog över 1 000 bilder för att fånga det rätta ögonblicket.

– Vi lekte lite och så var han så glad i bubblorna till skillnad från vår andra hund Lucky (två år) och då tänkte jag att jag måste ta en fin bild på honom men det var väldigt svårt. Jag skulle fota, blåsa såpbubblor och få honom att sitta still. Det här var en av tusentals bilder som jag tog och sen satt jag hemma och kollade och kollade och så kom den här bilden vilket var väldigt fin.

ANNONS
Årets vinnande bild med Max.
Årets vinnande bild med Max. Bild: Jasmina Stambolic

Tanken från början var dock inte att skicka in bilden till Hallandspostens hot dog-tävling. Men pojkvännen Gjenis Zeqiri tipsade henne att skicka in bilden och i sista stund skickade Jasmina in den.

– Det var så många fina hundar på bilderna så jag tänkte att det inte fanns en chans att han skulle gå vidare men så blev det topp tio och då tänkte jag att det kanske fanns en liten chans att vi kunde vinna.

Firades med stort hundparty

Och bilden gick verkligen hem hos Hallandspostens läsare som överlägset röstade fram Max till årets hot dog 2022.

– Max är väldigt kärleksfull. Han älskar att mysa, uppmärksamhet och närhet. Sen är han å andra sidan bestämd och älskar att tävla med vår andra hund Lucky. Får de båda varsin leksak så vill han ha båda. Han är lite den typen som ska ha allting och jag skulle säga att han är den lite mer busiga av dem.

Hur firades den här segern?

– Det blev lyxmat för honom med någon köttbit som han inte får så ofta och sen blev det hundparty för honom i helgen i Grötvik. Det är ett ställe där flera hundar samlas där det kan vara upp till femtio stycken samtidigt.

ANNONS
ANNONS