Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det blev en förhållandevis lugn natt i södra Halland.
Det blev en förhållandevis lugn natt i södra Halland.

Lugnt studentfirande i Halland

Studentnatten i södra Halland blev en lugn historia sett ur polisens perspektiv. En person blev omhändertagen för fylleri, oklart dock om det hade någon koppling till studentfirandet.

– Det var inget speciellt. Det ser jättelugnt ut faktiskt, rapporterar polisens presstalesperson Peter Adlersson.

– En person har blivit omhändertagen för fylleri på Jaktfalksvägen (Fyllinge i Halmstad, reds anm), men annars inget, fortsätter Adlersson.

Värre gick det för en person i 40-årsåldern som blev misshandlad på Storgatan i Halmstad. Uppgifterna var dock knapphändiga.

– Vi vet inget mer om det förutom att det har skrivits en anmälan. Han är förd till sjukhus, han blödde från huvudet i alla fall. Det är allt jag vet. Det ska ha varit flera personer som han har börjat tjafsa med, berättar Adlersson.

En olycka inträffade i Halmstad under natten. På Wrangelsgatan, vid halv två-tiden natten till lördagen, hade två personer på en moped kört omkull. Passageraren, en kvinna i 25-årsåldern, skadade sig i en arm och fick åka med ambulansen till sjukhus. Föraren, en man i 20-årsåldern, klarade sig undan med några skrubbsår. Det finns ingen misstanke om brott.

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här