Här är årets lussekattfinalister – var med och utse vinnaren!

Flera hundra inskickade bidrag har kokat ner i tio värdiga finalister. Nu är det upp till er läsare att utse vem som blir årets lussekatt 2021.

ANNONS
|

Omröstningen är avslutad. Läs om vinnaren här!

HP:s mejlbox har, precis enligt traditionen, blivit fylld med bilder på era söta, fluffiga och busiga pälsklingar. Ett urval av bilderna har löpande publicerats här på hallandsposten.se, och som ni kanske förstår så har det inte varit världens lättaste jobb för juryn att välja ut vilka som ska få chansen att göra upp om titeln årets lussekatt.

Det tuffa arbetet med att utse tio finalister är dock klart och det är nu dags för er läsare att ta över stafettpinnen. Det är ni som ska utse vem som ta plats på tronen nu när fjolårsmästaren Samson abdikerar.

ANNONS

Studera finalisterna noggrant och lägg sedan din röst för att hjälpa din favoritmisse att ta hem den åtråvärda titeln som årets lussekatt.

Röstningen pågår till och med torsdagen den 9 december och vinnaren presenteras lagom till lucia. Utöver den stora äran så vinner matte eller husse till lussekatten även ett presentkort.

Se fler av årets inskickade bidrag här!

Fakta: Så röstar du

HP:s omröstning om årets lussekatt pågår fram till och med den 9 december. Röstning sker med sms. För att rösta på din favorit, skicka sms till nummer 720 10. Att rösta kostar som ett vanligt sms. Det är bara tillåtet att rösta en gång per person. De tävlande katterna finns i bildspelet ovan.

Exempel: Om du vill rösta på katt nummer 1 skriver du i sms-meddelandet:

HP lussekatt 1

Läs om några av tidigare års vinnare

2020: Samson är 2020 års historiska lussekatt

2019: Avokado och naturprogram – om årets lussekatt får välja

2018: Räkälskande krutgumma blev årets lussekatt

2017: Blyg dam på två ben blev årets lussekatt

2016: Elton blev årets lussekatt

2015: Siri röstades fram som årets lussekatt

2013: Svartvita Pessoa är årets lussekatt

ANNONS