Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Arkivbild. Bild: Stina Stjernkvist/TT

Hundpatrull grep man som stulit mc

Polisen larmades till en adress i Kungsbacka i natt där de påträffade två stulna motorcyklar. En man kunde gripas men polisen letar efter fler misstänkta.

Det var strax efter klockan två i natt som polisen i Kungsbacka påträffade en misstänkt stulen mc på Lokes väg. Väl på plats syns ingen till men under tiden polisen börjar leta efter misstänkta har någon parkerat en mindre skåpbil på platsen.

Återigen syns ingen till vid fordonen men med hjälp av hundpatrull hittar polisen en man i 50-års åldern i närheten. Han grips misstänkt för motorfordonsstöld men polisen letar fortfarande efter fler misstänkta.

– Där har setts fler personer i anslutning till den här platsen men om det är en eller flera vet vi inte i nuläget. Men vi letar efter flera gärningsmän, säger Christer Fuxborg, presstalesperson på Polisen.

Var skåpbilen också stulen?

– Det är fortfarande lite oklart eftersom registreringsskyltarna stämmer inte så vet vi inte om bilen är stulen eller om det är en stulen skylt. Men vi har beslagtagit två motorcyklar och bilen så vi hoppas på att den tekniska undersökningen ska ge lite mer info, säger Fuxborg.