Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/56

Har du tagit juni månads bästa bild?

Har du tagit månadens bild? Dela med dig till HP och delta i vår största fototävling någonsin! Ett urval av de inskickade bidragen kan ses i bildspelet ovan.

Många ögonblick är värda att föreviga. Ibland är det skicklighet som gör att en bild gör vår märkvärdiga värld rättvisa. Ibland spelar slump, tajming eller rentav tur in och gör bilden till något utöver det vanliga.

Oavsett motiv eller kunskapsnivå – dela med dig! Skicka in bilden till [email protected] eller tagga bilden #hpläsarbild på Instagram. Bilden ska vara tagen i juni månad och fotografen ska vara hemmahörande i Halland.

Ett urval av de bästa bilderna kommer att publiceras löpande på hallandsposten.se och varje månad utses en vinnarbild. Vinnarbilderna tävlar sedan vidare för att i början av nästa år få chansen att utses till årets bild 2022. Förutom äran finns då fina priser i potten.

Tävlingen pågår alltså året ut med ny chans att ta sig till final varje månad. Du som mejlar var noga med att lämna kontaktuppgifter. Särskilt viktig är det såklart med fotografens namn. Se även till att eventuella personer på bild har gett sitt godkännande.

Lycka till!

Fler nyheter om Halland hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här

 

Ladda ner vår nyhetsapp!
1. Sök på ”Hallandsposten” i App Store eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet!