Här är kandidaterna till Årets hot dog

För tredje året i rad arrangeras årets Hot dog, tävlingen där Hallandsposten efterlyser sommarens härligaste hundbilder. Se ett urval av de inskickade bidragen i bildspelet ovan!

ANNONS
|

Se fler bilder från årets Hot dog här!

Både 2020 och 2021 blev Hallandspostens tävling årets Hot dog en succé. I tävlingen röstas Hallands sötaste, roligaste eller häftigaste hund fram – och nu är det dags igen.

Det är enkelt att delta: Ta en bild eller välj ut ett foto som du tidigare tagit. Skicka sedan in enligt instruktionerna nedan. Hallandspostens hundälskande jury kommer att välja ut ett antal finalister som läsarna sedan kommer att kunna rösta på. Hunden på bilden måste inte vara din egen, men tänk på att hundägaren måste godkänna att bilden är med i tävlingen.

ANNONS

Tävlingen startar 21 juni och avslutas 14 augusti. Vinnarhundens husse eller matte får förutom äran ett presentkort som pris. Ett urval av bidragen kommer att publiceras löpande på hallandsposten.se tills tävlingens vinnare är utnämnd. Här kan du bläddra bland tidigare års bidrag till årets Hot dog, för sommaren 2020 och sommaren 2021.

Fakta: Så deltar du i tävlingen

Skicka in din bild till lasarbilder@hallandsposten.se och märk mejlet med ”Hot dog”, vi behöver din bild senast söndagen den 14 augusti.Glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter. Vi vill veta namn på hunden och fotografen samt ett telefonnummer och vilken ort ni bor på.Du kan också ladda upp bilden på Instagram med hashtagen #hphotdog. Då behöver du ha ett öppet konto för att kunna delta.Vinnaren presenteras i slutet av sommaren och belönas med ett presentkort.

ANNONS