Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Hallandsposten har nominerats i Årets dagstidning

Hallandsposten har chans att vinna utmärkelsen årets redaktion i Årets dagstidning. Juryn motiverar nomineringen med HP:s starka granskningar och passion för lokal journalistik.

Hallandsposten är en av tre nyhetsmedier nominerade i kategorin årets redaktion. Det är branschorganisationen Tidningsutgivarna som varje år arrangerar Årets dagstidning och delar ut priser i flera kategorier.

”Passionen för den lokala journalistiken och medarbetarnas engagemang är den röda tråden i en framgångsrik resa mot att återvinna prenumeranternas förtroende. I valet av ämnen för de starka granskningarna lyckas man också vinna en ny yngre publik. Redaktionen har i år visat att arv och förnyelse går hand i hand” skriver juryn som nominerat Hallandsposten.

– Det känns fantastiskt roligt! Både för medarbetarna men även för läsarna hoppas jag. Årets redaktion tycker jag är det finaste priset man kan bli nominerad till i tidningssverige, säger HP:s chefredaktör Herman Nikolic.

120 bidrag skickades in i år, vilket är rekordmånga. Totalt delas priser ut i nio kategorier, 17 mediehus och tidningar samt tre personer har nominerats. I kategorin årets redaktion tävlar HP mot Omni och Länstidningen Södertälje.

– Det som sticker ut med HP är att vi lyckats kombinera en bra och tydlig bevakning av politik i kommun och region med att utveckla det digitala berättandet och har gjort spännande och annorlunda granskningar, säger Herman Nikolic.

Vinnaren presenteras under branschdagen Årets dagstidning 29 mars.

Fler nyheter om Halland hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här

 

Ladda ner vår nyhetsapp!
1. Sök på ”Hallandsposten” i App Store eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet!