Herman Nikolic, chefredaktör för Hallandsposten.
Herman Nikolic, chefredaktör för Hallandsposten. Bild: Jari välitalo

Håll dig uppdaterad – alla upp till 25 år läser HP gratis hela hösten

Sätt dig in i den lokala politiken, håll koll på din stadsdel eller punktmarkera ditt favoritlag. Du är i gång på någon minut.

ANNONS
|

GÅ DIREKT TILL GRATISERBJUDANDET

HP släpper en egen nyhet: som ung läsare kan du nu få allt innehåll på vår sajt helt gratis under sex månaders tid. Ett bra tillfälle för dig som läser oss då och då, eller för dig som hittills bara tagit del av vårt öppna innehåll.

Att vi riktar oss till dig upp till 25 år har flera orsaker.

Den som jag vill hålla allra högst är att HP vill ge dig möjligheten att ta del av vår bevakning av den lokala politiken under valåret. Att bevaka val, lokal politik och att granska politiker och andra makthavare är utan tvekan HP:s allra viktigaste uppgifter.

ANNONS

Kanske är du förstagångsväljare och har inte tidigare haft möjlighet att sätta dig in i politiken? Förhoppningsvis kan du nu genom HP:s oberoende och källkritiska journalistik tycka att den lokala politiken är spännande och intressant – och ditt engagemang i viktiga frågor öka. Det bästa sättet att påverka samhället och debatten är genom att vara påläst.

En annan orsak till att du upp till 25 får möjligheten att prenumerera gratis är att vi på HP också vill bygga en relation med dig för framtiden. Att du ska kunna prova på all HP:s lokala journalistik och se vad den kan ge dig.

Du kommer ha blykoll

Det känns lite avlägset nu, men jag har också varit ung… jag vet att ekonomin då kan vara extra tuff, och steget till att prenumerera på en tidning vara rätt långt. Det finns helt enkelt andra prioriteringar som går före. Vi hoppas naturligtvis att du efter sex månaders tillgång till HP:s journalistik kommer att vara sugen på att hänga med oss även framåt. Vi tror nämligen att du kommer att märka att vår lokala kvalitetsjournalistik kan vara både spännande och göra nytta för dig. Du kommer helt enkelt ha blykoll på vad som händer.

Den där dryga hundralappen per månad som prenumerationen egentligen kostar ska då kännas riktigt rimlig. Pengen går till en oberoende och fri journalistik som gör att du kan räkna med att HP:s 35 journalister fortsätter att bevaka Halmstad, Laholm och Hylte å invånarnas vägnar.

ANNONS

Prenumerationen avslutas automatiskt efter perioden så du behöver inte fundera på att säga upp den själv.

Har du frågor om HP, tips eller synpunkter på tidningens innehåll? Tveka inte att höra av dig till mig.

Välkommen ombord!

Gå till gratiserbjudandet

ANNONS