Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Viveka Hedbjörk, publisher på Hallandsposten Bild: Roger Larsson
Viveka Hedbjörk, publisher på Hallandsposten Bild: Roger Larsson

Följ valvakan med Hallandsposten!

På söndag avgörs valet. Du kan följa de politiska partiernas valvakor i Halmstad under kvällen via Hallandspostens webb. Vi sänder live och uppdaterar kontinuerligt med reaktioner från de lokala politikerna.

Liverapportering sker på hallandsposten.se från klockan 19. Då rapporterar HP:s reportrar direkt från flera valvakor i Halmstad, Laholm och Hylte. De rykande färska röstsiffrorna publiceras löpande i takt med att de rapporteras från valmyndigheten.

Hallandsposten har också ett tv-team som fångar stämningarna under kvällen.

– Vi har satsat stora resurser på den journalistiska bevakningen före valet. Den som har missat att läsa artiklarna eller känner sig osäker på vad de lokala partierna står för kan läsa ifatt på hallandsposten.se . Där kan man även göra HP:s valkompass och få svar på vilka partier man står närmast i olika frågor, säger Viveka Hedbjörk, publisher på Hallandsposten.

Hallandsposten har senarelagt deadline för den tryckta tidningen för att få med så mycket information som möjligt om denna valrysare till måndagstidningen.

När den gäller webben fortsätter rapporteringen en bit in på natten.

– Redan tidigt på måndag morgon kommer vi att ha färska intervjuer och analyser av valresultatet i samtliga kommuner i Hallandspostens spridningsområde på vår webb säger Viveka Hedbjörk.

Läs allt om valet på HP:s valsajt här.

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här