E6 stängdes av efter påkörningsolycka

E6 stängdes av i södergående riktning efter en påkörningsolycka i höjd med Påarp på torsdagsmorgonen. En minibuss och en personbil fick bärgas från motorvägen. En person är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik.

ANNONS
|

Larmet kom klockan 07.46. En minibuss och en personbil hade kört in i mitträcket på E6 i höjd med Påarp efter en påkörningsolycka.

– En av förarna har inte hållit avstånd och kört in i baken på fordonet framför, säger polisens presstalesperson Hans Lippens.

När räddningstjänsten kom till platsen vara alla inblandade ute ur bilarna. Två ambulanser fick rycka ut till olycksplatsen, men det är fortfarande oklart om någon har behövt köras till sjukhus för vård. Skadeläget på de inblandade i olyckan är fortfarande oklart.

Båda fordonen har bärgats från olycksplatsen. Motorvägen stängdes till en början av helt i södergående riktning. Även i norrgående riktning fick en fil stängas av medan vägbanan städades på skräp från kollisionen.

ANNONS

Klockan 09.09 meddelade Trafikverket att det åter var full framkomlighet på E6. En person är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

ANNONS