Förra året vann Janne Andersson priset inför storpublik på Halmstad Arena. I år utses vinnaren genom en digital gala.
Förra året vann Janne Andersson priset inför storpublik på Halmstad Arena. I år utses vinnaren genom en digital gala. Bild: Jari Välitalo

Årets Hallänning utses live i HP-TV

På torsdag är det äntligen dags. Årets Hallänning ska utses i en pandemivänlig digital gala som livesänds på hallandsposten.se.

ANNONS
|

Priset delas ut under Frukostgalan den 17 december, som arrangeras av Marknadsföreningen i Halland i samarbete med Hallandsposten och Hallands Nyheter.

Galan livesänds på hallandsposten.se mellan 07.30 och 08.30 på torsdagsmorgonen.

– Vi inleder med ett hemligt, lokalt artistnummer och sedan blir det inspirationsföreläsning med Göran Adlén. Han är en av Sveriges mest prisbelönte föreläsare och han ska hålla en peppande inspirationsföreläsning – som kan behövas inför nästa år, säger Canita Dagård, som är vd i marknadsföreningen i Halland och leder galan ihop med Joakim Andersson.

Galan livesänds utan publik från Halmstads Teater.

– De har fantastiska lokaler där det verkligen blir galakänsla med teknik, ljus och ljud, säger Dagård.

ANNONS

LÄS MER:De kan bli årets hallänning

Förra året hölls galan inför storpublik på Halmstad Arena, där Janne Andersson vann priset som Årets Hallänning för första gången.

Den här gången står det mellan Jörgen Persson, Thomas Petersson, Frida Stranne, Boris Lennerhov, Olivia Schough, Per Gessle och Josefin Johansson.

Vinnaren kommer att vara på plats för att ta emot priset och intervjuas.

Men vem det blir får ni alltså reda på först i livesändningen på hallandsposten.se under torsdagsmorgonen.

– Man kan se till att ordna en lite lyxigare frukost hemma eller på kontoret för att skapa lite galakänsla på morgonen. Det blir en energikick inför julen som alla behöver, menar Dagård.

ANNONS