Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Adam Lundström från Halmstad Brygghus i en kornåker. Malt, jäst, humle och vatten är huvudingrediens­erna i öl. Och malt är säd (vanligtvis korn) som fuktats med vatten och fått gro. Bild: Marlene Davidsson
Adam Lundström från Halmstad Brygghus i en kornåker. Malt, jäst, humle och vatten är huvudingrediens­erna i öl. Och malt är säd (vanligtvis korn) som fuktats med vatten och fått gro. Bild: Marlene Davidsson

Öl – en trend som håller i sig

Sommarhalland tog ett snack med ölguiden Adam Lundström: om skillnaden mellan en IPA och en APA, om varför öl blivit hippt och om halländsk ölhistorik. I sommar anordnas ölvandringar och ölprovningar på flera håll i länet.