Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nu kan du som HP-prenumerant välja vilka ämnen och skribenter du vill följa – och få noteringar när det dyker upp något nytt.
Nu kan du som HP-prenumerant välja vilka ämnen och skribenter du vill följa – och få noteringar när det dyker upp något nytt.

Nu kan alla prenumeranter skapa sin egen bevakning

Nu kan du som är HP-prenumerant skapa din egen bevakning! Vill du följa ett lag eller en viss skribent? Är du specialintresserad av politik eller musik? Nu får du möjlighet att skapa en egen bevakning med fokus på de ämnen som just du gillar.

För att förbättra för dig som prenumerant på Hallandsposten finns nu möjligheten att följa speciella ämnen eller skribenter på vår sajt. Den lilla klockan bredvid din inloggningssymbol uppe i högra hörnet visar när något som du valt att bevaka finns att läsa. En röd siffra markerar om det är en eller flera texter.

Hur väljer jag vilka ämnen jag vill följa?

När du läser en artikel i mobilen hittar du relaterade ämnen i botten av artikeln. Läser du på sajten finner du dem till höger om artikeln. Klicka på Följ! Vill du sluta att följa ett ämne är det bara att klicka en gång till.

Hur kollar jag vilka ämnen jag följer?

Klicka på pilen till höger om inloggningssymbolen och välj personsymbolen. Där finner du "Mitt flöde". Under "Mina bevakningar" återfinns samtliga ämnen och skribenter som du valt att bevaka.

– Vi hoppas och tror att detta gör det enklare för våra läsare att snabbt och enkelt få tillgång till favoritämnen och favoritskribenter, säger HP:s chefredaktör Viveka Hedbjörk.