Supersuccé för Martin Nilsson – fick Batras golden buzzer

Minnesmästaren Martin Nilsson imponerade minst sagt på juryn. Han var så pass bra att David Batra använde sin golden buzzer för att skicka Halmstadbon direkt till finalen.

ANNONS
|

För att imponera på ”Talang”-juryn brukar det krävas något alldeles extra. Precis så tänkte Martin Nilsson från Halmstad när han förberedde sig för sitt nummer.

Samma morgon som han åkte till Stockholm för inspelningen av programmet så köpte han en kvällstidning. Han ägnade sedan dagen åt att lusläsa tidningen och memorera hela innehållet.

När han ställde sig på scenen i fredagskvällens program fick vi se hur juryn, bestående av David Batra, Bianca Ingrosso, Edward af Sillén och Sarah Dawn Finer, fick slå upp valfri sidor i tidningen och fråga Martin Nilsson om inlägget.

Han klarade av att berätta såväl vad nyhetssidorna handlade om som vad morgondagens väder i New York var och när solen går upp i Luleå.

ANNONS

Det imponerade så mycket på David Batra att han använde sin golden buzzer, alltså den knapp som sitter mitt på jurybordet, för att skicka vidare Martin Nilsson. Varje jurymedlem får använda en golden buzzer per säsong och det innebär att den tävlande får hoppa över semifinalerna och går direkt in i finalen.

ANNONS