Måns Zelmerlöw har gift sig med sin Ciara

I skymningen på ön Vis i Kroatien vigdes Måns Zelmerlöw med brittiska Ciara Janson. Flera kända artister är på plats på bröllopet.

ANNONS

Under bar himmel på ön Vis i Kroatien sa Eurovisionvinnaren Måns Zelmerlöw ja till den brittiska skådespelerskan Ciara Janson på torsdagskvällen. Vigseln gick av stapeln på Fort George, som har anor från 1800-talet.

Paret träffades på ett bröllop 2016, och har nu sonen Albert, drygt ett år gammal, tillsammans.

På Instagram har vi kunnat följa deras väg till bröllopet. I början av veckan såg vi hur de myste på en stor båt med flera av sina vänner, de badade, solade och blåste upp vita ballonger, bland annat. Vi har tidigare fått se brudens möhippa i England på hennes Instagram.

ANNONS

På bröllopet fanns bland annat den före detta tennisstjärnan Jonas Björkman, artisterna Carola, Oscar Zia, Sarah Dawn Finer och Göteborgskomikern Per Andersson på plats.

Med de artisterna kan man tänka sig att det blir mycket sång och musik. Bland annat ska Sarah Dawn Finer ha sjungit för brudparet under vigseln.

På Carolas Instagram kan vi se hur paret vigdes i skymningen med många nära och kära runt sig. Brudparet lämnade vigselplatsen till tonerna av "I will wait for you".

ANNONS