Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Travis Barker, trummis i Blink-182, drabbades av en allvarlig inflammation efter att ett tidigare ingrepp medförde skador på bukspottskörteln. Arkivbild.
Travis Barker, trummis i Blink-182, drabbades av en allvarlig inflammation efter att ett tidigare ingrepp medförde skador på bukspottskörteln. Arkivbild. Bild: Sidney Moorer/AP/TT

Travis Barker drabbad av allvarlig inflammation

Trummisen i Blink-182, Travis Barker, drabbades av en allvarlig inflammation efter ett tidigare ingrepp som medförde skador på bukspottskörteln.

Twitter skriver han att han är tacksam för intensivvården han fått och att han mår mycket bättre.

Ingreppet, en endoskopi där en liten polyp bland annat togs bort, skedde tidigare i veckan och till en början verkade allt ha gått bra men sedan fick den 46-årige musikern så ont att han knappt kunde gå.

Tillsammans med sin fru, Kourtney Kardashian, tog han sig till ett sjukhus i Los Angeles och skickades sedan vidare av vårdpersonalen med ambulans till det större sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center.

2018 drabbades musikern av blodproppar i armarna vilket gjorde att han inte kunde spela och bandet fick ställa in konserter i Las Vegas.