Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Stjärnkomikern Magnus Betnér bjuder på dubbla föreställningar på Halmstads Teater. Bild: Jari Välitalo och Jörgen Alström/arkiv

Stjärnkomiker på scen när teatern öppnar igen

Efter ett långt coronauppehåll ska Halmstads Teater sakta men säkert öppna igen. I oktober ställer sig Magnus Betnér på scenen för en intim standup-kväll.

Halmstads Teaters verksamhet har varit ganska vilande sedan coronapandemin bröt ut. Nu ska man så sakteliga börja öppna upp igen, och den 23 oktober kommer alltså Magnus Betnér till teatern.

Betnér kommer köra två föreställningar under en och samma kväll och man tar bara in 50 besökare per föreställning.

– Jag är otroligt glad över detta biljettsläpp med stjärnkomikern Magnus Betnér. Det känns lite som en nystart efter en lång tid utan föreställningar och möten här i huset. En teater ska ju vara full av liv och vi tror att människor längtar efter upplevelser, säger Henrik Drakenberg, chef för Halmstads Teater, i ett pressmeddelande.

Teatern anpassar sin verksamhet efter de riktlinjer som kommit från Folkhälsomyndigheten. Det innebär exempelvis att det max får komma 50 personer på publika evenemang, det är luftigt möblerat och handsprit finns tillgängligt.

Teatern förbereder sig på en framtid där människors mötesvanor har förändrats och erbjuder en därför en kombination av fysiskt möte och livesändning. Nu har dessutom mötesförfrågningarna börjat ramla in igen.

– Proppen verkar ha gått ur lite grand. Vi började märka det efter semestrarna och nu i september har vi haft mängder av mötesförfrågningar och bokningarna trillar in löpande säger Henrik Drakenberg