Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Pernilla Wahlgren har hybris framflyttad till hösten

I slutet av mars skulle Pernilla Wahlgrens nya show spelas på Teatern i Halmstad. På grund av coronaviruset står det nu klart att båda föreställningarna flyttas fram.

Den 29 mars skulle showen ha spelats och trycket på biljetterna var så pass stort att de satte in en extraföreställning. Nu har arrangören Lifeline gått ut med att båda föreställningarna flyttas fram till den 12 september 2020.

Lifeline meddelar också att berörda kunder kommer att kontaktas i snabbast möjligaste mån av biljettavdelningen via e-post kopplad till biljettköp.

Lördagens konsert inställd

Även konserten med Lasse Stefanz "De första ljuva åren" den 21 mars är framflyttad till hösten den 10 september. Till en början gick arrangören ut med att man skulle ändra antalet bokningsbara platser - men nu flyttas alltså konserten.

Oklart om Grease på turné kör som planerat

Det är fortfarande oklart om föreställningen Grease på turné kommer att visas som planerat, den 27 mars på Teatern. Arrangören Julius Production AB har valt att ställa in vissa föreställningar i andra städer - men vad som gäller kring den planerade showen i Halmstad är fortfarande oklart.

HP har försökt att nå arrangören utan att ha fått svar. Enligt Henrik Drakenberg, teaterchef, ska arrangören komma med ett besked senast måndag den 23 mars.

Läs mer: Konserter ställs in på teatern och arenan