Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

David Sundin kommer till Halmstad
David Sundin har bland annat vunnit pris för sina insatser som programledare. Nu håller han sin första ståuppturné. Bild: Pontus Lundahl/TT

David Sundins premiärturné kommer till Halmstad

Den omåttligt populära komikern och tv-profilen David Sundin styr sin första turné till Halmstad. Föreställningen heter ”Nya svenska ord” innehåller inte helt oväntat en hel del nya svenska ord.

Trots flera års erfarenhet som komiker är det först nu som David Sundin turnerar med en egen ståuppföreställning. Turnén, som egentligen var planerad att äga rum för ett år sedan, kommer till Halmstads teater den 28 januari nästa år.

David Sundin är kanske mest känd från SVT:s ”Bäst i test” och ”Melodifestivalen”. Han utsågs nyligen till årets manliga programledare på Kristallengalan.

Tanken bakom föreställningen ”Nya svenska ord” är att sammanfatta David Sundins åtta år som komiker och kommer innehålla både nya och gamla skämt.

”Det här är första gången jag gör en standupföreställning av det här slaget. Jag hoppas att jag tycker att det är kul, annars blir det sista gången jag gör nåt sånt här… Så passa på!”, uppmanar David Sundin i ett pressmeddelande.

Turnén har premiär i Sundins hemstad Gimo i Uppland i oktober och pågår hela vägen fram till april 2022.

LÄS MER: Då kommer Johan Glans till Halmstad

LÄS MER: Kulturaktörerna i Halmstad ser fram emot en fullspäckad höst