Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Rockig julturné gör stopp i Halmstad

Rock’n’roll i kombination med julstämning? Ja, det är en grej.
I höst och vinter turnerar rockbandet The Boppers med Brolle och Rockabilly Fabulous med ”The Greatest Rock’n’Roll Christmas Show”. Ett av stoppen är Halmstads teater.

Julturnén är en uppdatering av The Boppers turné från 2019, nu med sällskap och ännu mer rock’n’roll. Soloartisten Brolle och trion Rockabilly Fabulous ska tillsammans med bandet spela både klassiska och nya jullåtar med sväng och stämsång.

The Boppers har en lång karriär som tog fart med coverversioner av 50- och 60-talslåtar. Brolle (tidigare Jr) som slog igenom i TV har på senare tid turnerat med en show baserad på musik av Elvis och Johnny Cash. De har sällskap av de tre tjejerna i Rockabilly Fabulous som bland annat hörts i Melodifestivalen och Let’s dance. Kul bakgrundsinformation är att trion slog igenom med sin rockabilly-version av Roxettes ”The Look”.

Showen beskrivs som glittrande och sprakande med massor av nostalgi. Julturnén har premiär i Göteborg den 24 november och kommer till Halmstads teater den 27 november.

Fler lokala nöjesnyheter hittar du här