Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Halmstadrapparen D Prince i nytt samarbete med poptalang

Rapparen D Prince har påbörjat ett samarbete med poptalangen Cece Valor. Resultatet är den nya singeln ”White sneakers (Better than me)”.

Demetrice Prince, eller D Prince, är Brooklynrapparen som fann kärleken och flyttade till Halmstad på deltid. Nu är han aktuell med ny musik. Tillsammans med poptalangen Cece Valor, eller Cecilia Hammarberg som hon egentligen heter, släpper han en ny singel den 26 mars.

”White sneakers (Better than me)” ska belysa hur en del män behandlar kvinnor.

– Det började med en idé, eller ett koncept, om hur många män behandlar sina skor bättre än kvinnor. Det kopplades ihop med vita sneakers och den tillhörande kulturen, där man verkligen behandlar skorna väl, säger Cece Valor.

LÄS MER: Efter fem års arbete släpper Halmstads New York-rappare nytt

Hon kopplades via skivbolaget Mars Music ihop med D Prince och det tog inte lång tid innan han hoppade på tåget.

– Så fort jag hörde det de skickade till mig så kände jag att ”det här är sjukt bra”. Jag som kommer från Brooklyn, som är ett Mekka för sneakerskulturen, förstår verkligen budskapet. Det är många som hade blivit väldigt arga om du hade trampat på deras nya Jordans, men samtidigt behandlar de sina flickvänner som skit, säger D Prince.

LÄS MER: D. Prince: ” Hiphop är livet”

Cece Valor och D Prince började jobba ihop så sent som september förra året. De har redan släppt lite material, men inget som har kommit upp i samma nivå som ”White sneakers (Better than me)”.

– Det känns fantastiskt, det här är nog det bästa samarbete som jag har gjort. Jag är stolt över arbetet med Cece och hoppas verkligen att folk kommer uppskatta låten, säger D Prince och får medhåll av Cece Valor.

– Det är verkligen en låt som många kan relatera till. Samarbetet med D Prince har varit riktigt bra, säger hon.

”White sneakers (Better than me)” släpps på de sedvanliga digitala plattformarna fredagen den 26 mars.

Fler lokala nöjesnyheter hittar du här