Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/2

Sexscen med Alicia Vikander förbjöds

I trailern till den bioaktuella filmen "Tulpanfeber" finns en sexscen som är för vågad för amerikansk tv. Det skriver nyhetssajten Page six.

Den svenska Hollywoodstjärnan Alicia Vikander, 28, har slagit igenom stort som skådespelerska. Nu är hon aktuell med filmen "Tulpanfeber" som hade premiär på svenska biografer i juli.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Men inför premiären ska tv-bolaget Fox ha stoppat trailern från att visas i deras kanal. Enligt den amerikanska nyhetssajten Page six ska sexscenen mellan Alicia Vikander och Dan DeHaan ha varit för vågad. Fox ska då ha krävt att distributören bakom filmen, The Weinstein Company, tog bort sexscenen. Något de vägrat.

Otrohetsaffär med kostnär

Kostymdramat "Tulpanfeber" utspelar sig i 1600-talets Amsterdam och är baserad på romanen med samma namn skriven av författaren Deborah Moggach. Alicia Vikander spelar karaktären Sofia som ingår en otrohetsaffär med konstnären Jan Van Loos.

LÄS MER: Avmätt passion i tulpanfeberns Amsterdam

Recension: "Inte några gnistor"

Men GP:s recensent, Maria Domellöf-Wik, har tidigare skrivit att romansen mellan de två karaktärerna inte är särskilt het.

"Trots Alicia Vikanders tappra insats slår det inte några gnistor mellan hennes Sophia och DeHaans Jan. Istället framstår de fisk-stinkande stunderna i köket desto mer heta. Att både Christoph Waltz i rollen som maken och Jack O'Connell som fiskhandlaren besitter mer karisma än konstnären Jan är ett feltänk av rollsättaren som blir besvärande för trovärdigheten."

Här kan du se trailern: