Underhållningsprogrammet "Stjärnornas stjärna" är tillbaka i vår med åtta nya artister som ska tävla mot varandra.
Underhållningsprogrammet "Stjärnornas stjärna" är tillbaka i vår med åtta nya artister som ska tävla mot varandra.

"Stjärnornas stjärna" tillbaka i vår

Underhållningsprogrammet "Stjärnornas stjärna" är tillbaka i TV4 i mars. I den nya säsongen kommer bland annat artisterna Plura, Shirley Clamp och Mariette att tävla mot varandra.

ANNONS
|

Nytt för i år är också att "Idol"-jurymedlemmen Kishti Tomita gör musikjournalisten Jan Gradvall sällskap i expertpanelen.

I programmet, som leds av komikern och skådespelaren Petra Mede, möts artisterna varje vecka i en helt ny musikgenre. De uppträder med kända hitlåtar från flera olika musikstilar som de sedan tidigare inte är vana vid. Under vårens program kommer musikstilarna bland annat att vara opera, hiphop och svenskt dansband.

De som avgör vem av artisterna som tacklar utmaningen bäst är tittarna. I slutet av säsongen avgörs vem av de tävlande som utses till "Stjärnornas stjärna".

ANNONS

"Ett artistgäng med så skiftande bakgrunder har nog aldrig samlats i en tv-studio förut. Vi kan utlova en spännande vår när artisterna ger sig på allt från hiphop till heavy metal", säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande.

Årets samtliga tävlande i programmet är Andreas Lundstedt, Andreas Weise, Jakob Samuel, Mariette, Peter Larsson, Plura, Renaida och Shirley Clamp.

"Stjärnornas stjärna" börjar sändas den 16 mars och visas under åtta lördagar på TV4 och TV4 Play.

TT

ANNONS