Cee Lo Greens äventyr till häst på en nattklubb i Atlanta slutade med att rapparen stöp i backen. Arkivbild.
Cee Lo Greens äventyr till häst på en nattklubb i Atlanta slutade med att rapparen stöp i backen. Arkivbild. Bild: Nick Ut/AP/TT

Rappare tog hästen till nattklubben – föll av

ANNONS
|

Cee Lo Green slog på stort och tog hästen till nattklubben. Men den grandiosa gesten slog fel – rapparen stöp i backen från hästryggen och får nu dessutom kritik av djurrättsorganisationen PETA, skriver The Wrap.

Artisten och tidigare "The voice"-coachen Cee Lo Green har gjort sig känd som en färgstark person. Men greppet att göra storslagen entré till häst på en fest till minne av den avlidne rapparen Shawty Lo var kanske ett av hans mindre välgenomtänkta beslut.

På en video som cirkulerar från tillfället syns "Fuck you"-sångaren ledas runt några varv till häst innan han faller rakt ned mot golvet.

ANNONS

"Man behöver inte vara ett geni för att veta att hästar inte hör hemma på högljudda, fullsmockade fester där hala golv och stroboskopljus kan oroa dem. Om Cee Lo slog i huvudet hoppas PETA att det bankade in lite vett och medkänsla i skallen på honom", skriver PETA i ett uttalande.

Cee Lo Green ursäktar sig med att han gått igenom "alla de rätta kanalerna" för att få ta med sig hästen till festen i Atlanta, men att "lite krångel inträffade och det är vad det är".

"Jag är okej och hästen är okej", avslutar han på Instagram.

ANNONS