Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/34

Sommaren är igång i Halmstad – här kan du se alla partybilderna från årets första after beach i Tylösand!

Sommar, sol och after beach! Sommaren är i gång och vilket ös det var på premiären av after beachen i Tylösand. Självklart var HP på plats. Var du där? Hitta dig själv i bildspelet ovan.

Lördag den 29 juni, klockan 16.00. Då var det knökat med både semesterfirare och dansglada människor på after beachen som håller hus på Solgården på Hotel Tylösand.

– Detta är underbart, och helt magiskt. Nu är sommaren i gång på riktigt. Vi fick stänga dörrarna en halvtimme innan för då var det fullt, säger Elisabeth Haglund, vd Hotel Tylösand.

After beach i Tylösand i över 25 år

After beachen som har funnits i över 25 år är minst sagt populär. Det får plats runt 2500 människor och på premiären syntes folk i alla åldrar. På scen var naturligtvis Duo Jag, och coverbandet togs emot med öppna armar och jubel.

– Här är de stora rockstjärnor. De har spelat många år nu och folk känner såklart igen dem, säger Elisabeth.

Hollywoodfru på hemmabesök

En sommarglad ex-Hollywoodfru hade hittat hem till sin hemstad - ingen mindre än Lena Jolton, som annars bor i Los Angeles, hade feeling och dansade loss med sin vän Louise Siverbrant.

– Jag kom med flyget inatt, och att vara hemma i Halmstad är jättekul. Jag badade väldigt mycket här i Tylösand som liten - jag har sprungit i blöja här nere på stranden, skrattar Lena och fortsätter:

– Jag är hemma i Sverige nu över sommaren och kommer att vara en del i Halmstad, Båstad, Göteborg och sen ska jag jobba en del i Stockholm. Men den här after beachen är fantastisk.

Även kompisen Louise var nöjd med eftermiddagens festligheter.

– Jag har varit här många gånger, och vilket fantastiskt väder vi har i dag. Det kan knappast inte bli bättre, säger hon.

Skålade in sommaren

Ett glatt gäng som var redo att skåla in sommaren var Niklas Larsson, Joakim Axelsson och Thomas Jelander.

– Titta här bara, hur härligt är det inte? Det här är det absolut bästa som finns och då räknar jag med allt som finns i hela världen. Absolut det bästa som finns, säger en glad Thomas Jelander och skålar mot vännerna.

Joakim tillägger:

– Vi har varit här varje år i 25 år. Det är riktigt bra.

Movits och Duo Jag på scenen

När HP hade tagit sig längst fram till scenen stod ordningsvakten Jakob och tittade ut över publikhavet.

Hur är det att jobba en sådan här dag tycker du?

– Jag har jobbat på festivaler och liknande innan, men det är första gången här. Det är roligt, så länge folk lyssnar på en, säger han.

Senare på kvällen spelade hiphop-trion Movits men också Duo Jag. På nattkvisten fortsatte festen inne på dansgolvet på Leif´s nattklubb med dj Alexie Divello & Saxo Bear.

Läs också: Se filmen från den stekheta festen här

Fler lokala nöjesnyheter hittar du här