Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det är många som vill se Annika Andersson och Thomas Petersson på Lisebergsteatern i höst - nu i veckan släpptes ytterligare 16 föreställningar. Bild: Anna Reljanovic/Press

Drömstart för Thomas Petersson och ”Minns du mig?” – nu släpps 16 nya föreställningar

Det är så många som vill se hallänningarna Thomas Petersson och Annika Andersson i ”Minns du mig?” att man nu i veckan har släppt 16 nya föreställningar.

Den 27 april började man sälja biljetter till relationskomedin ”Minns du mig?” på Lisebergsteatern i Göteborg, och efter en knapp månad har det gått så bra att produktionsbolaget 2Entertain nu släpper ytterligare 16 föreställningar under perioden 22 oktober till 2 december.  

Föreställningen, som har premiär den 22 september, har två hallänningar i huvudrollerna: Thomas Petersson från Halmstad och Annika Andersson från Falkenberg. 

– Det känns verkligen kul med det stora intresset för föreställningen, den har ju aldrig spelats i Sverige förut. Att få en bekräftelse på att man val rätt pjäs redan nu känns ju väldigt bra, säger Thomas Petersson i ett pressmeddelande. Och Annika Andersson inflikar: 

– Jag tror att ämnet i föreställningen tilltalar många och de förstår nog att det kommer finnas många igenkännande situationer att skratta åt.

I ”Minns du mig?” spelar Thomas Petersson och Annika Andersson ett par med utflugna barn, som lever i en trivsam och problemfri vardag – dock utan passion. Så nu dyker frågorna upp: Är det verkligen den nya bekväma soffans fel att man sitter i varsin ände av den i stället för tätt tillsammans? Får man sakna något när ingenting fattas? Vad krävs för att få nyvunnet intresse för en gammal kärlek?…

Förutom Thomas Petersson och Annika Andersson medverkar Robin Stegmar och Joanna Eriksson. Regisserar gör Pär Nymark och det är Sam Bobrick som skrivit manus – som sedan bearbetats av producenten Christoffer Bendixen och Thomas Petersson.