Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Cecilia Svensson i Getinge driver gårdsbutiken Perstorp 101 med fokus på inredning. Hon har köpt tre kök av Ballingslöv Stoby i Halmstad.

Köksbutik i Halmstad favorit hos inredare

Att skapa ett perfekt kök för rätt miljö är en utmaning som inredare Christel Gustavsson och Cecilia Svensson flera gånger ställts inför. I Halmstad har de båda hittat en köksbutik där personalens kunskap och erfarenhet väger tungt.
Christel Gustavsson, inredningskonsult och designer på Beta Miljö i Halmstad.
Christel Gustavsson, inredningskonsult och designer på Beta Miljö i Halmstad.

Christel Gustavsson har i över 30 år arbetat som inredningskonsult och designer på Beta Miljö i Halmstad. I hennes yrke arbetsleder hon flera olika inredningsprojekt och därför är hennes samarbete med köksbutiken Ballingslöv Stoby i Halmstad en viktig del i verksamheten.

– Personalen är inspirerande och har ett enormt engagemang, man känner direkt att det gemensamma målet är en nöjd kund, säger Christel Gustavsson.

– Sedan finns det en stor bredd i sortimentet vilket gör det möjligt att ge personliga förslag till varje kund.

Matlagningsevent kräver kvalitet

I Getinge utanför Halmstad driver Cecilia Svensson gårdsbutiken Perstorp 101 med fokus på inredning. I den lantliga och inspirerande miljön anordnar hon även event som matlagningskvällar, något som ställer höga krav på ett köks kvalité.

Ta del av aktuella erbjudanden hos Ballingslöv Stoby i Halmstad

– Vi har nog hunnit med närmare 40 kvällar med mycket folk på plats som drar och sliter i luckor och lådor, men köket känns fortfarande nytt, berättar Cecilia.

Köpt tre Ballingslövskök

Hon säger att hon uppskattar att personalen på Ballingslöv Stoby från första början varit serviceinriktade.

– Vi ville till exempel ha egna golvsocklar som stämde överens med resten av lokalen och då var det inga problem att lösa det. Vi är ganska viljestarka och vet hur vi vill ha det men vi fick samtidigt många ovärderliga tips. De kan sina kök.

Malin Johansson, Åsa Scholl, Eva Lindén Hansson och Magnus Hansson har var och en många års erfarenhet från köks- och byggbranschen.
Malin Johansson, Åsa Scholl, Eva Lindén Hansson och Magnus Hansson har var och en många års erfarenhet från köks- och byggbranschen.

Förtroendet gjorde att Cecilia kom tillbaka till butiken och köpte två kök till.

– Om något blivit fel i beställningen så löser dem det och håller vad de lovar. Det gör att jag litar på dem.

Erfarenheter från byggbranschen

Eva Lindén Hansson, som är butiksansvarig på Ballingslöv Stoby i Halmstad, tycker det är hedrande att höra berömmet från Christel och Cecilia. Hon tror att personalens tidigare erfarenheter från byggbranschen haft stor betydelse.

– Det gör att vi har mycket kunnande att falla tillbaka på. Vi kan ge råd på ett annat sätt eftersom vi under åren stött på flera olika scenarier, säger Eva.

Det här är något Christel Gustavsson har stor nytta av när hon skissar och inreder sina olika projekt, både i Sverige och utomlands.

– De förstår byggfrågor som kan dyka upp och vikten av snabba lösningar. Den smidigheten och den stora kunskapen om sortimentets möjligheter behövs, därför bollar jag gärna kreativa idéer med Åsa Scholl och övrig personal i butiken i Halmstad, förklarar Christel.

Hantverkare återvänder

Ballingslöv Stoby har även olika aktörer från byggbranschen som återkommande kunder.

– Vi ser att många av dem återvänder till oss för att köpa kök, vilket är guld värt, säger projektsäljaren Magnus Hansson.

Stolt historia

Kunnandet är alltså ett ben, kvalitén är ett annat. Alla kök i butiken tillverkas i en fabrik i Ballingslöv utanför Hässleholm, som i fjol firade 90 år. Att företaget är stolta över sina produkters historia märks.

Klicka här för att få kontakt med den kunniga personalen på Ballingslöv Stoby i Halmstad

Dessutom levererar Ballingslöv de färdigmonterade köksdelarna i sina egna lastbilar.

– Chaufförerna vet vad det är de fraktar, de är måna om produkterna, vet hur de ska packas och leveranserna håller tiden, säger Eva Lindén Hansson.

Köksbutiken Ballingslöv Stoby ligger på Flygaregatan 12 i Halmstad.
Köksbutiken Ballingslöv Stoby ligger på Flygaregatan 12 i Halmstad.