Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Ny i organisationen. Patrik Emwall är ny marknads- och försäljningschef i Halmstads BK. Han ser fram mot ett spännande uppdrag trots ekonomiskt kräva tider för klubben.

HBK lägger budget i balans för 2012

Det har varit en dyster säsong för Halmstads BK. Men det finns ljusglimtar. Sponsorintäkterna beräknas öka med över 20 procent i år. Dessutom kommer klubben lägga en budget i balans på nästa årsmöte.

På fredagskvällen var HBK:s nye marknads- och försäljningschef Patrik Emwall och styrelseledamoten Tony Karlsson på Eurostop för att berätta om HBK:s nya organisation på temat ”Offensivt styrelsearbete – att driva en modern idrottsförening” som SISU Idrottsutbildarna bjudit in ett 40-tal halländska ledare till.

HBK har under året brottats med stora ekonomiska underskott, men efter hårt arbete från den nya styrelsen har hjulen så smått börjat rulla igen.

– Vi ska fortfarande inte ropa hej eftersom det är en kamp varje dag fram till den 31 december, men inför 2012 kommer vi att lägga en budget som är i balans, avslöjar Tony Karlsson.