Det närmar sig premiär för Halmstad nya nattklubb, The House Halmstad. Ägaren Scott Grankvist hoppas på slutsålt.
Det närmar sig premiär för Halmstad nya nattklubb, The House Halmstad. Ägaren Scott Grankvist hoppas på slutsålt. Bild: Jari Välitalo

Snart premiär för Halmstads nya nattklubb ”The House”

Efter månader av väntan har Scott Grankvist fått grönt ljus – serveringstillståndet är godkänt. I och med det kan Halmstads nya nattklubb The House snart slå upp portarna.
– Gör man detta tillräckligt bra och marknadsför det rätt har du slutsålt de tre först eventen, säger ägaren Scott Grankvist.

ANNONS
|

Scott Grankvist har haft hyreskontrakt med Fastighetsstaden sedan i januari, men renovering och väntan på att få serveringstillståndet har gjort att premiären för nattklubben The House Halmstad på Karl XI:s väg har dröjt.

Men förra veckan fick Scott Grankvist det efterlängtade beskedet.

– Det känns bra, det känns väl förtjänat och väl väntat. Jag tror att de har varit extra noga eftersom alkoholtillståndet har dragits in på det här stället två eller tre gånger tidigare, säger Scott Grankvist och avser den händelserika tiden då Atlantis och Halmstad Live huserade i lokalen.

Hoppas på fullbokade event

29-åringen, som tidigare drivit klubbar på olika platser i Skåne, hoppas nu vända lokalens skamfilade rykte till något riktigt bra. Premiärdatumet är inte helt spikat men väntas bli om cirka en månad, lönehelgen i juli.

ANNONS

– Vi kommer att öppna den lilla lokalen, nattklubben där nere. Vi har inte bestämt vilken artist vi ska boka än. Eftersom vi kommer mitt in i festivalsäsongen så spanar vi efter vilka artister som är lediga till ett vettigt pris, säger Scott Grankvist som är förväntansfull.

– Gör man detta tillräckligt bra och marknadsför det rätt så har du slutsålt de tre först eventen.

ANNONS