Den nya kontoret för Hemsida24 ska vara hemtrevligt och göra medarbetarna stolta.
Den nya kontoret för Hemsida24 ska vara hemtrevligt och göra medarbetarna stolta.

Nya lekfulla lokaler ger varumärket ett lyft

Förra året gjorde Ludvig Granberg, vd på Hemsida24, något oväntat. Han tog med familjen på ett äventyr och flyttade till Spanien under ett år för att jobba på distans. Nu är han tillbaka i Halmstad igen lagom till att Hemsida24 flyttar in i nya specialdesignade kontorslokaler.

ANNONS
|

Hemsida24 är ett företag som erbjuder ett verktyg för att skapa sin egen hemsida eller e-butik. Affärsidén föddes när Ludvig Granberg och barndomsvännen Mikael Öhrén drev en medlemssajt på nätet för fotografer, modeller och makeupartister.

– Vår höga tillväxttakt har mattats av något men bolagets potential är enorm, så är det bara, konstaterar Ludvig och fortsätter:

– Det som händer nu är att en ny generation webbverktyg är på gång även om lanseringen ligger en bit in på nästa år. Därefter är planen att gå ut internationellt och det är där som den verkliga potentialen finns.

2014 omsatte företaget 19,9 miljoner kronor och hade dessutom en sund och stabil vinst på sista raden. Bolaget har fortfarande, sju år efter starten, inte tagit in något externt kapital.

ANNONS

En stor del av framgången för företaget är att hitta rätt medarbetare och få dem att ständigt utvecklas och trivas på sitt arbete. Utöver att jobba från olika platser satsar företaget mycket på att erbjuda medarbetarna ett riktigt kreativt kontor att både prestera i och trivas på.

– Vi investerar i våra kunder och våra medarbetare. Idag har vi fem värderingar som vi sluter upp kring; bygga en kärleksfull gemenskap, överträffa förväntningar, tänka långsiktigt, visa kreativitet och göra mer av mindre.

Bakgrunden till det nya kontoret är att Hemsida24 har vuxit de senaste åren. Tidigare hade företaget kontor mitt i centrum, men antalet anställda har dubblats sedan dess.

– Vi ville hitta en lokal som kan inspirera, framförallt oss själva men också andra företagare, att satsa. Vi är på kontoret åtta timmar varje dag och då är det värt att investera tid och pengar i det.

På det nya kontoret har Hemsida24 satsat mycket på sällskapsytor, alltifrån sofflounge och kreativa konferensrum till sportrum med pingisbord och golfputtning.

– Här kan vi trivas tillsammans och stärka relationerna i gruppen. Vi vill också att kontoret skapar en stolthet hos medarbetarna. Dessutom hjälper ett bra kontor oss i rekryteringen.

ANNONS
ANNONS