Ny klädbutik öppnar på Hallarna

BR Leksaker fick stänga igen, men nu är efterträdaren i lokalen på Hallarna säkrad.
– Det blir en fin barnhörna i den delen, konstaterar centrumchef Niklas Santesson om beskedet att Newbie slår upp portarna i sommar.

ANNONS
|

Newbie är en del av Kappahl och säljer främst kläder för barn upp till åtta år. Butiken kommer också att ligga bredvid just Kappahls butik i Hallarna, där kursade BR Leksaker tidigare låg.

– Newbie är ett eget varumärke och kommer att smälta in fint. De kommer att ta ungefär halva BR:s Leksakers lokaler. Den andra halvan har vi andra planer för, säger Santesson hemlighetsfullt.

Butiken öppnar den 2 juli.

– Vi har önskat få hit dem ett tag men det har varit svårt i tiderna som är. Men det är ett val som vi är jättenöjda med. Det blir en fin barnhörna vid det torget, säger Niklas Santesson som ser ljust på framtiden.

ANNONS

– Urban Modern öppnade i april och nästa fredag öppnar Lagerhaus. Det är kul att så många vågar satsa. Och man märker att det börjar bli lite mer positivt, de som har tagit andra sprutan är väldigt positiva och glada och vågar sig ut igen, men ändå på ett kontrollerat sätt. De kan äntligen besöka en butik och fika och gör det gärna på våra uteserveringar.

LÄS MER:Nya butiker öppnar i city inför sommaren

LÄS MER:Efter förvirringen – Hallarna slipper undan 500-regeln

LÄS MER:Lagerhaus öppnar butik på Hallarna

ANNONS