Blomsterbutik flyttar in i city

En ny butik är på gång i Halmstads city. Snart öppnar ”Blommor från oss” på Köpmansgatan.

ANNONS
|

Blommor från oss startade på Väla 2018 och finns i dag på fler ställen i Helsingborgstrakten. Nu slår ägarna Sandra och Cai Bertilsson upp dörrarna till en ny butik i Halmstad.

– Vi blev kontaktade av Halmstad city som hade sett våra butiker i Helsingborg. Vi var uppe på ett möte och gick runt och tittade lite och så blev vi erbjudna den här lokalen som vi ska flytta in i nu, säger Sandra Bertilsson.

Fokus på buntar

I butikerna finns det mesta i blomväg, men det är buntar med snittblommor som blivit deras signum, menar Sandra Bertilsson.

Hon tycker att efterfrågan på blommor har ökat de senaste åren. Inte minst under pandemin.

ANNONS

– Nu när folk jobbar hemma är det många som vill ha något fint på bordet. Men redan innan märkte vi att folk unnar sig mer blommor. Och det kryper ner i åldrarna.

Nya jobb

Halmstadbutiken öppnar på Köpmansgatan tisdagen den 20 april. Lokalen, som tidigare inhyste klädbutiken Hybris, ligger i anslutning till en innergård som ”Blommor från oss” kommer att använda.

– Vi ska bygga upp en härlig miljö där. Det blir en liten oas.

Den nya butiken medför också jobb. Sandra Bertilsson tror att det kommer att landa på tre nya tjänster totalt.

– Vi har redan anställt en butiksansvarig, det är Kicki Holmqvist som tidigare hade Amaryllis som kommer att vara ansvarig för butiken i Halmstad.

LÄS MER:Cityledares krav på ministermöte godkänt

LÄS MER:Kappahl byter lokal i Halmstads city

LÄS MER:Hatten är huvudsaken i nya city-butiken

LÄS MER:Här gör Länsstyrelsen tillsyn i Halmstad city

ANNONS