Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Therese Carlsson, som är född och uppvuxen i Halmstad, utsågs till vd för Butterick’s Leco i januari 2018. Bild: Lina Salomonsson, HP Arkiv
Therese Carlsson, som är född och uppvuxen i Halmstad, utsågs till vd för Butterick’s Leco i januari 2018. Bild: Lina Salomonsson, HP Arkiv

Vd:n köper in sig i Butterick’s Leco

För drygt tre år sedan tog Therese Carlsson över rollen som vd för Butterick’s Leco. Nu blir hon också delägare i bolaget.

Therese Carlsson köper aktier i Butterick’s Leco. Hennes innehav uppgår efter affären till 10 procent av bolaget.

”Jag väljer att gå in som delägare på grund av min starka tro på företaget och jag ser ett långsiktigt engagemang i bolaget. Som aktieägare blir jag nu ännu mer delaktig i beslutsprocesser. Vi har en spännande och rolig tid framför oss,” kommenterar hon i ett pressmeddelande.

Blev vd 2018

Therese Carlsson, som är född och uppvuxen i Halmstad, utsågs till vd för Butterick’s Leco i januari 2018. Hon efterträdde Bengt Olander som då hade innehaft posten i över 40 år och som nu sitter i bolagets styrelse.

Butterick’s Leco har i dag sju butiker runtom i Sverige, däribland en i Halmstad. I juni öppnas ytterligare en i Jönköping. Bolaget har också en webbshop, flera så kallade ”shop-in-shop” samt en grossistverksamhet.

LÄS MER: Ny vd vill förstärka företagets humorprofil

LÄS MER: Bengt Olanders ex-fru Toni tog halloween till Sverige

Fler lokala näringslivsnyheter hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här