Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Mellby padel center satsar utomhus

Ägaren: "Det är fortsatt stort tryck på våra banor så vi behöver expandera”.

Mellby padel center öppnades i december 2018. Daniel Niklasson är en ägarna och nu berättar han om planerna för att även öppna upp utomhus.

– Vi har fullbokat alla kvällar och på helgerna och att då utöka utomhus är ett naturligt steg. Vi har bara fått positiv respons, så det kommer att bli jättebra. Folk är väldigt nyfikna och förväntansfulla, säger Daniel.

Bygger mobila utebanor

Genom att bygga mobila banor utomhus hoppas han att det blir en helhet på anläggningen. Han pratar om en estetisk och en praktisk utveckling när de nu utvecklar utemiljön. Till banorna planeras även uteplats med grillmöjligheter där man kan samlas även efter spel.

– Just nu är ju alla större sociala spelsammankomster inställda, men vi hoppas kunna dra igång dem snart igen. Kanske blir det lättare om vi har två banor utomhus, det får vi såklart se framöver, säger Daniel.

Mycket sociala evenemang

Innan coronapandemin jobbade Mellby padel center mycket med frukost-, lunch- och after work-padel som alla tre var mycket populära events.

– Det är en väldigt social sport och man träffar mycket nya människor på banan och runtomkring. Alla som har hälsan med sig kan spela, det är en sport som är skonsam för kroppen, socialt och roligt, säger Daniel.

De mobila utebanorna ska monteras i månadsskiftet mars/april och förhoppningen är att banorna ska vara bokningsbara från påskhelgen. De kommer att använda samma system för in och utpassage till banorna som inomhus. På samma sätt är lamporna bara tända till bokade tider.

LÄS MER: Prisade entreprenörer vill ta padeln till ny nivå

LÄS MER: Hälsoutmaningen fick honom att gå ner 30 kilo

Fler lokala näringslivsnyheter hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här