Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Skylten är det enda som finns kvar efter hårsalongen på Brogatan. Bild: Roger Larsson
Skylten är det enda som finns kvar efter hårsalongen på Brogatan. Bild: Roger Larsson

Hårsalongen Woody’s Parlour i konkurs

Hårsalongen Woody's Parlour försattes i konkurs vid Halmstads tingsrätt den 8 december. Bolaget efterlämnar skulder till Skatteverket på drygt 180 000 kronor.

Det var den 18 november som Woody's Parlour begärdes i konkurs av Skatteverket, detta sedan att Kronofogden konstaterat att bolaget saknade tillgångar för betalning av utmätningsfordringen.

I tisdags försattes bolaget i konkurs vid Halmstads tingsrätt.

Woody's Parlour, som öppnade sin verksamhet på Brogatan i februari förra året, har skulder till Skatteverket på totalt 186 179 kronor.

”Inte lyckats etablera kontakt”

Otto Hallgren på advokatbyrån Hallgren & Partners har blivit utsedd till konkursförvaltare.

– Jag har ännu inte lyckats etablera någon kontakt med den enda styrelseledamoten i bolaget. Jag har besökt lokalen och kan bara konstatera att bolaget övergett den, säger han.

Enligt Otto Hallgren närvarade inte heller någon företrädare för bolaget under konkursförhandlingen.

Inom två månader ska ett edgångssammanträde hållas. Vid sammanträdet ska den som är försatt i konkurs avlägga en bouppteckningsed för att intyga att de tillgångar och skulder som konkursförvaltaren uppgett är riktiga.

– Dyker företrädarna för bolaget inte upp då kan det bli tal om hämtning. I slutändan kan det i undantagsfall även beslutas om häktning. Förhoppningsvis ska det inte behöva gå så långt, säger Otto Hallgren.

Fler lokala näringslivsnyheter hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här