Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Marie Axtelius hoppas att många frågetecken ska rätas ut på Företagsakuten. Bild: Emma Gustafsson
Marie Axtelius hoppas att många frågetecken ska rätas ut på Företagsakuten. Bild: Emma Gustafsson

Företagarmöte i coronakrisens spår

Frågorna är många och oron är stor bland företagarna i coronatider. Det har Företagarna tagit fasta på och blixtarrangerar Företagsakuten på Hamngatan på torsdag.

Alla företagare är välkomna att besöka evenemanget som äger rum på andra våningen ovanför Café Nosh.

– Eftermiddagen är alltså öppen även för företagare som inte är medlemmar hos oss. Vi vill försöka bena ut vad som gäller under denna kris och hur man bör handla och tänka som företagare för att ta sig ur situationen på bästa sätt, säger Marie Axtelius, regionchef för Företagarna Halland.

Madeleine Palmhager, företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen, kommer att finnas på plats liksom Bengt Johnsson, expert på frågor som rör varsel och permittering, och Madelen Rossköld, expert på skattefrågor för företag.

– Vi vet att det finns många företagare som mår mycket dåligt. Nu får dessa företagare chansen att ställa sina frågor till experter, säger hon.

Även om det finns gott om utrymme i lokalen så tror inte Marie Axtelius att särskilt många företagare kommer att närvara på plats.

– Det är ju trots allt coronatider och därför kommer företagare naturligtvis även kunna ringa eller mejla in sina frågor.

Fler lokala näringslivsnyheter hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här