Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Daniel Christensson och Sebastian Karlstrand på Hyrbilsdepån i Halmstad erbjuder kunderna en helhetslösning med både biluthyrning och en ny verkstad.

Här finns Halmstads billigaste hyrbilar – och en helt ny verkstad

För att möta det ibland skriande behovet av bilverkstäder har Hyrbilsdepån i Halmstad nu utökat sin verksamhet. Nyss slog de upp portarna till en AD Bilverkstad som ett komplement till deras huvudsakliga utmaning: att ha de billigaste hyrbilarna i staden.

Hyrbilsdepån, som har tre anläggningar i Halland, satsar hårt på deras lägsta pris-garanti. Den går ut på att om en kund hittar en billigare hyrbil i området, så matchar Hyrbilsdepån det priset och lägger sig tio procent under.

– Konceptet är väldigt populärt. Hittills har vi inte behövt aktivera garantin en enda gång, vi håller redan en rak och låg prislinje året om. Men vi ser fram emot att göra det om vi missat något pris, till exempel om en konkurrent har en kampanj, säger Peter Olausson, vd för Hyrbilsdepån i Varberg, Falkenberg och Halmstad.

Många olika bilmodeller

Möjligheten att ha de lägsta priserna på marknaden beror enligt Peter på att de äger, servar, reparerar och underhåller sina egna bilar. Och det är många fordon det handlar om. Hyrbilsdepån har en stor mängd olika bilmärken och modeller, allt från helt nya personbilar till begagnade skåpbilar.

Här är bilarna på Hyrbilsdepån i Halmstad

– Olika människor vill ha olika bilar. Är de vana att köra ett visst bilmärke så kan vi ofta lösa det. Sedan har vi många hantverkare som hyr skåpbilar, de slits ju på ett annat sätt så vi vill kunna erbjuda den typen av arbetsfordon också, berättar Peter Olausson.

Även elbilar finns i sortimentet, än så länge i en liten skala, men Peter och gänget på Hyrbilsdepån står redo om efterfrågan ökar.

Välkänd bilverkstad

Vårens stora nyhet i Hyrbilsdepåns lokaler är att Halmstadborna fått en ny bilverkstad. Detta då Hyrbilsdepån nu gjort klart med sin nya partner, välkända AD Bilverkstad, som har runt 300 auktoriserade verkstäder och butiker runt om i landet.

– Vi hade ju redan allt på plats för att ta hand om våra hyrbilar, så det känns som ett naturligt steg, säger Peter Olausson och fortsätter:

– När vi kollade oss omkring förstod vi att det ofta händer att kunder får vänta tre veckor för att få hjälp, så det finns garanterat dem som vill se fler aktörer på marknaden.

Komplement med lågpristänk

Verkstaden blir enligt Peter ett utmärkt komplement till hyrbilsverksamheten.

– Det blir ju en bra helhetslösning för kunderna. När de lämnar in sin bil på vår verkstad så kan de få en hyrbil till ett specialpris, så lågpristänket är med även här. Och med 25 olika bilmodeller kan vi möta kundernas behov lite bättre än de flesta!