Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Färgglad. Nisvet Suljic har många järn i elden just nu. Han bloggar och har jättemånga vänner på Facebook, dessutom designar han mobiltelefonskal och är modell i en hårkollektion.

Många följer Nisvet på nätet

Han bloggar, har 5 000 vänner på Facebook och på kort tid har Halmstad-killen Nisvet Suljic fått 19 000 som prenumererar på hans sidor. –  Jag vill ha 100 000 prenumeranter sen är jag nöjd.

HP MÖTER…Nisvet Suljic, bloggare och mycket aktiv på Facebook.

I januari i år gick han med i Facebook och fick snabbt 700 vänner efter att ha deltagit i en modelltävling som TV3 arrangerade. Rätt som det var hade han 1 000 gillamarkeringar på sin sida.

– Efter det sa en kompis att jag skulle starta en blogg för jag ville testa något nytt. Det gick väldigt fort och jag blev kontaktad av flera företag som ville att jag skulle göra reklam för deras produkter. Det kan vara allt möjligt från mobilskal till kepsar och t-shirts eller musiker och författare som vill ha hjälp att etablera sig på Facebook.

Snabbt ökade skaran vänner till 5 000 och nu har Nisvet 19 000 som prenumererar på det han skriver på nätet.

– De flesta är helt okända för mig. Många gillar inläggen och jag får kommentarer. Sen kommer det väldigt många mejl med inbjudningar till olika arrangemang. Jag vill ha 100 000 prenumeranter sen är jag nöjd.

Nisvet lägger ut flera inlägg varje dag som handlar om hur han ser på saker och ting eller vad han varit med om. Han anordnar också tävlingar där läsarna kan vinna priser som olika företag som sponsrar honom skänkt.

Hans popularitet har ökat hela tiden och numera blir han igenkänd när han går på stan.

– Folk kommer fram och plåtar och vill snacka. En del tar smygbilder också. Visst är det sjukt!

Nisvet har många järn i elden. Han designar skal till mobiltelefoner och har också varit modell för en hårkollektion som ska publiceras i en tidning på temat. Han har också mer på gång.

– Jag ska söka till Access to Hollywood i höst. Det är världens största nöjestävling. Jag blev kallad till uttagning i Göteborg i april, men jag missade den chansen eftersom jag inte kollat mejlen! Jag vill bli en offentlig person, tror att jag passar som skådespelare.

Nisvet är född i Lund dit mamma Alma kom 1992 från krigets Bosnien och där pappan tidigare avlidit. Kort därefter flyttade mamman och sonen till Halmstad och här har Nisvet vuxit upp. I juni gick han ut från handels- och administrationsprogrammet på Sannarpsgymnasiet.

– Jag valde det för det verkade intressant och jag lärde mig mycket om marknadsföring och hur man ska bete sig när man gör affärer.

Nisvet har inga planer på att studera vidare, inte just nu i alla fall. I stället är han på hugget för att söka jobb.

– Jag har fått många möjligheter nu.

Visst har han nytta av sin marknadsföringsutbildning.