Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Malin Meekatt Birgersson: KRÖNIKA: Full fart framåt mot Halmstad – och New York…

Följ Meekatts blogg här!

Så var påsken här och många av oss får njuta av lite efterlängtad ledighet. Jag och barnen firar den största kristna högtiden med bowling, Smurfarna på bio och alldeles för mycket socker. Så jobbar vi. Alice läxade dock upp mig i bilen häromdagen och körde en liten föreläsning kring kristendomen. Tack skolan!

Nu kan vi allt om israeliternas uttåg ur Egypten och kan därmed med gott samvete äta upp alla påskägg vi fått… även om vi egentligen inte tycker att det är gott. För så är det ju med påskgodis. Det är faktiskt inte gott. Äggen är fulla med färgglada godsaker men när man väl sätter tänderna i dem så känns det som att bita i en tvål. Men sent på kvällen försvagas tydligen smaksinnet något och jag står där naken och trött i skafferiet och smygäter i alla fall. För sån é jag! I dag åker vi till Chocholaterian i Skottorp och köper påskgodis som är gott på riktigt!

Halmstadborna har nu indikerat att de inte vill ha mig och min lilla ”tremannacirkus” i Norre Katts park och tips om lägenheter har äntligen börjat komma in. Yeyh!

Snart är vi förhoppningsvis på plats inne i stan och ett nytt liv kan börja. Jag ser fram emot att landa i något som är vårt eget, att ha nära till allt och att kunna ta cykeln istället för bilen. (Ja, detta möjliggör en massa after work och annat kul!) Alice ser fram emot att träffa en massa nya vänner, kunna gå på stan lite oftare, att ha nära till Pippiparken och fina biblioteket. Elton ser fram emot att fånga stora vithajar i Nissan. Jag hoppas att han inte blir allt för besviken… Men klart att vi ska försöka. Konstigare saker har hänt.

Häromdagen hade jag en heldag på stan med en god vän (som även är min nya PT). Hon är inte lika aggressiv som den jag betalar för men hon jobbar minst lika smart. Hon går nämligen runt i ALLA butiker med mig och säger ”Här har ni Malin! Vi ska springa tjejmilen i New York ihop nästa år!”. Hur tar man sig ur det när ALLA vet om det!?

Det började som ett skämt när jag satt och hyperventilerade och försökte undvika att spy i trappan upp till Galgberget. Den där träningen är inget för mig alltså. Var fan är hissen?! Men nu har vi bestämt att vi ska klara av en mil nästa år och ryktet går. Men ja – I can do it! Klarade Tiffany Persson av Vårruset (med undantag av calzonen) så ska väl jag klara av det här?

Glad påsk på er och tack för alla glada tillrop jag får både via Facebook och på stan! I dag hänger vi upp tampongkycklingarna i påskriset, hoppas på lite finbesök av kärringar och bakar chokladtårta med marshmallows… i Jesu namn såklart.

Over and out.