Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Niclas Taube var inte nöjd efter Halmias insats i Göteborg.

Ex-halmian sänkte Halmia i Göteborg

Halmia kom snabbt ner på jorden efter urladdningen senast mot Lund. Rödvitt tappade en 1–0-ledning med 20 minuter kvar och föll till slut mot Qviding med 1–3 på Valhallas konstgräs i Göteborg.

Division 1 Södra

Qviding   3

Halmia    1

– Det var skönt att få med sig ett mål före paus, men i ärlighetens namn var vi inte förtjänta av det. Däremot spelade vi bättre i andra och då fick vi konstigt nog målen emot oss, suckar Niclas Taube i Halmia.

Kevin Amuneke gjorde 1–0 för gästerna i den 16:e minuten och hade sedan ett gyllene tillfälle att göra 2–0 i början av andra halvlek, men en hemmaförsvarare lyckades i sista stund komma i vägen för ISH-mittfältarens skott.

I 71:a minuten kvitterade dock Qviding genom Robin Örtendahl och bara fem minuter senare var det dags igen. Kushtrim Maholli, som tidigare spelat i Halmia, gled in 2–1 efter ett inlägg.

– Det såg ut som om det var klar offside – det tyckte alla. Men vi får titta på det på video på måndag, säger Niclas Taube.

Halmia försökte sedan flytta fram positionerna i jakten på ett 2–2-mål, men i stället kunde Arash Bayat avgöra på straff i slutet.