Pamela Anderson från ”Baywatch” säljer sitt hus

På slutet av 80-talet slog Pamela Anderson igenom i succé-serien ”Baywatch”. I början av 2000-talet köpte hon en bostad i Malibu som hon nu har lagt ut till försäljning.

ANNONS
|

I slutet av 1980-talet började tv-serien ”Baywatch” sändas. Där fick man följa ett gäng livräddare i soliga Los Angeles när de sprang fram och tillbaka på stranden och i vattnet, iförda små röda baddräkter och badshorts. Serien blev snabbt en succé runtom i världen och sista avsnittet sändes 2001.

Två av seriens största stjärnor var David Hasselhoff som var med i 220 avsnitt, och Pamela Anderson som dök upp i över hundra. För henne blev serien det stora genombrottet, och efter ”Baywatch” har hon setts i bland annat filmer som ”Borat” och ”Scary movie 3”.

Pamela Andersons hem i soliga Kalifornien är nu till salu, och bostaden kan man se på sajten realtor.com.

ANNONS

Läs fler bostadsreportage här!

Hennes hem ligger i ett helt inhägnat bostadsområde i Malibu och är på totalt 510 kvadratmeter. Det har både ett bostadshus och ett gästhus och totalt innehåller de fyra sovrum och fem badrum.

På bottenvåningen ligger ett vardagsrum med öppen spis och stora dörrar ut mot uteplatsen. Bredvid vardagsrummet ligger köket med en stor köksö där man kan käka frukost, till exempel. På övervåningen ligger en mastersuite med öppen spis, egen balkong med plats för solsängar och en sittgrupp. Till sovrummet hör ett badrum med stort badkar, dusch och bastu.

På övervåningen ligger ytterligare två sovrum.

I varma Malibu kan det vara skönt att svalka sig i vattnet och Baywatchstjärnan har naturligtvis en egen pool på baksidan, med tillhörande soldäck.

Är man gäst i huset kan man få bo i en egen svit med öppen spis och bubbelbadkar med havsutsikt.

Pamela Anderson är vegan och kanske är det därför hon har skapat möjligheten att odla egna grönsaker i ett trädgårdsland bakom huset.

Prislappen för hemmet, inklusive grönsakslandet, är motsvarande 130 miljoner kronor.

ANNONS