Ägarna sålde sitt förra hus till Avicii

Ägarparet bakom lyxhuset i Los Angeles har blivit förmögna på folks hår och hårprodukter. Pengarna har de bland annat placerat i hus och konst. Och det finns en svenskanknytning till dem.

ANNONS
|

Högt upp på en klippa i Hollywood Hills, Los Angeles bor paret Bruno och Kyara Mascolo i ett lyxigt hus med makalös stadsutsikt. Huset ligger ett stenkast från Beverly Hills och Sunset Strip. Ägarparet har skapat sig en förmögenhet på hårprodukter. Han ligger bakom märket och hårsalongerna Toni & Guy – hon ligger bakom serien Bed Head hos märket Tigi.

Deras färgstarka hem på 1 600 kvadratmeter ligger nu ute till försäljning för närmare en halv miljard kronor.

Redan i entrén till huset kan man ana att där bor några som gillar en inredning med extra allt. Stammarna på palmerna är dekorerade med mängder av ljusslingor, och området runt entrédörren är helt dekorerad i glittrande silverplattor. Även palmerna vid poolen har dekorerats med ljusslingor.

ANNONS

Statyer av dansarna Marianela Núñez och Thiago Soares

På insidan av hemmet finns sju sovrum, tio badrum, matsal, frukostrum, kontor och ett biorum. I det stora vardagsrummet har man plats för en flygel och en öppen spis. Utsikten från soffan går inte av för hackor – en stor del av Los Angeles syns därifrån.

Runt poolen står två stora statyer som är modeller av balettdansarna Marianela Núñez och Thiago Soares – dansare som paret är stora fans av. I själva poolen ligger en ö med palmer på att simma till. Vid poolområdet finns flera uteplatser för umgänge. På gräsmattan vid poolen har de placerat ett pingisbord. Efter en hård match i solen är det bara att hoppa i poolen och svalka sig.

Fontänerna vid poolområdet är kopplade till musik. De som ligger bakom designen är samma programmerare som ligger bakom hotell Bellagios välkända fontän i Las Vegas.

På andra våningen ligger parets master-bedroom med walk-in-closet och ett spa-liknande badrum. På samma våning finns ett gym, en bastu, ett massagerum och ett par balkonger att softa på.

Uppfarten framför den glittrande entrén har plats för 20 bilar. Förutom parets hus finns också gästhus på tomten.

Avicii köpte parets tidigare hus

Tidigare ägde paret ett annat hus i Los Angeles som de sålde 2013 till den svenska DJ-stjärnan Tim ”Avicii” Bergling för cirka 100 miljoner kronor. Avicii gick bort i april 2018 och några månader senare såldes hans lyxiga hem för några miljoner mer än han köpte det för.

ANNONS

Läs fler bostadsreportage här!

ANNONS