Snälla stanna upp och lyssna på oss, vi orkar inte längre. Låt oss själva vara med och bestämma så vi kan få en bra vardag för oss alla, skriver ”Trött Usk trött mamma”.
Snälla stanna upp och lyssna på oss, vi orkar inte längre. Låt oss själva vara med och bestämma så vi kan få en bra vardag för oss alla, skriver ”Trött Usk trött mamma”. Bild: Christine Olsson/TT

Vem har sagt att vi mår bäst av ett sådant schema?

Snälla stanna upp och lyssna på oss, vi orkar inte längre. Låt oss själva vara med och bestämma så vi kan få en bra vardag för oss alla.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Vem äger godiset i säcken! Jo det kan jag berätta det är ni som sitter och styr över vårat liv, våra barn, någons fritid och familjeliv. Även dom äldre vi vårdar varje dag, kanske just din mamma eller pappa, morfar som just jag tar hand om, eller som det ser ut nu vem som helst då det ska cirkuleras med olika personal kring dom äldre.

Det ska jobbas efter en bra utförd plan en så kallad genomförandeplan i detalj på hur vården ska genomföras utav vilken person som helst. Man ska helt enkelt kunna jobbet inte känna själva kunden, utan bara fylla eran godissäck med pengar så Halmstads kommun inte kommer på minusstrecket.

ANNONS

Men vem är det som kommer på det där minusstrecket? Ja det kan man ju undra vi som jobbar, stressar, tappar oss själva för att vi inte kan svika våra äldre samtidigt som våra egna nära och kära också behöver oss. Våra barn som som kommer i kläm för att ett schema är bestämt av er politiker att vi mår bäst av.

Vem har sagt att vi mår bäst av det, att jobba flera kvällar i rad och inte kunna se sina barn, ge dom en godnattkram, äta tillsammans, vara tillsammans för att ni politiker tycker att dessa regler om hur vi ska jobba ska funka för alla? Men det funkar inte för alla .

Så snälla stanna upp och lyssna på oss, vi orkar inte längre. Låt oss själva vara med och bestämma så vi kan få en bra vardag för oss alla, inklusive kanske din anhörig som kanske just jag går till, och låt oss äga säcken med godiset tillsammans .

Trött Usk trött mamma

ANNONS