Ge upp den där betongvägen och börja om från början och asfaltera vägen i stället, tycker skribenten om en sträcka på E6.
Ge upp den där betongvägen och börja om från början och asfaltera vägen i stället, tycker skribenten om en sträcka på E6. Bild: Magnus Andersson/TT

Varför inte inse att betongvägen inte funkar?

Konstanta vägarbeten som aldrig någonsin verkar få ett slut.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

När ska Trafikverket ge upp betongvägen på E6 mellan Getinge och Falkenberg?

Jag kör på E6 relativt ofta, och för det mesta så brukar det vara väldigt lugnt med vägarbeten. Men det är en sträcka där det är vägarbeten alldeles för ofta, och det är mellan Getinge och Falkenberg, troligtvis på grund av den där betongvägen som Trafikverket tvunget ska envisas med att behålla.

Varför kan inte Trafikverket inse att betongvägen inte funkar? Det hade varit så mycket bättre för alla i längden om Trafikverket valde att göra en totalrenovering av vägen och valt att asfaltera sträckan i stället för att envisas med dessa konstanta vägarbeten som aldrig någonsin verkar få ett slut.

ANNONS

Nej, jag tycker att Trafikverket ska ge upp den där betongvägen och börja om från början och asfaltera vägen i stället. För som det är just nu med betongvägen så känns det som att det är fler dagar på året då man håller på med vägarbeten än dagar då man inte håller på med vägarbeten.

Niclas

ANNONS