Tycker HFAB ska stå på egna ben, med rak rygg, och satsa på sina hyresgäster, skriver signaturen ”HFAB, tänk till!”.
Tycker HFAB ska stå på egna ben, med rak rygg, och satsa på sina hyresgäster, skriver signaturen ”HFAB, tänk till!”. Bild: Jari Välitalo

Skandal att vi hyresgäster blir dubbelbeskattade på detta sätt

Det är vi som bor i HFAB:s hyresrätter som håller fötterna på jorden, och lever i verkligheten, vi har inte ekonomi att bygga luftslott.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Replik. Apropå insändaren ”HFAB:s vinst borde inte användas till att täcka brister i kommunkassan”, 19/8.

Bra rutet. Tycker verkligen du slår huvudet på spiken med din insändare! Har ofta tänkt på hur ett sånt stort företag kan gå med på att ställa sig under storebror kommunen. Som med krökt rygg går med på att bli styrda efter deras nycker, släcka deras bränder efter dåliga beslut.

Tycker det är skandal att vi hyresgäster blir dubbelbeskattade på detta sätt! Ofta känner jag nog att pengarna går till att upprätta fasader så att bättre bemedlade inte ska tappa ansiktet. Tycker HFAB ska stå på egna ben, med rak rygg, och satsa på sina hyresgäster, stötta och lyssna på engagerade människor som bor i segregerade områden, det är där lösningarna finns hur man ska få bukt med kriminalitet och allt större klyftor i samhället. Då får ni valuta för pengarna! Det är vi som bor i HFAB:s hyresrätter som håller fötterna på jorden, och lever i verkligheten, vi har inte ekonomi att bygga luftslott.

ANNONS

HFAB, tänk till!

ANNONS