Stina Isaksson (SD) uppmanar kritiska skribenter att läsa på.
Stina Isaksson (SD) uppmanar kritiska skribenter att läsa på.

Övriga partier tar mer och mer efter SD:s politik

I dag går vi mot ett allt mer otryggt samhälle, vilket skapar en minskad tillit hos befolkningen, skriver Stina Isaksson (SD).

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Replik på insändare i HP ”Farligt att sprida alternativa sanningar”.

Jag tycker att alla som är nyfikna på oss, eller har fördomar om oss sverigedemokrater, borde gå in och läsa vad vi står för. Många skulle nog bli förvånade av att de tycker som oss i väldigt många frågor. Så i stället för att hitta på vad vi står för, som de anonyma skribenterna i HP gör, läs på, bilda er en egen uppfattning.

Faktum är att i vårt Sverige hade skjutningar, överfallsvåldtäkter, hedersvåld och klaner, inte varit en del av vår vardag. Den lilla flickan som blev överfallen, hade fortfarande kunnat hålla på med hästar och längta efter framtiden, en framtid som nu tagits ifrån henne. Tjejer, men även killar, kan inte vistas ute i den mån man kunde förr. När en tjej kunde ligga berusad på en parkbänk i Malmö utan att någon rörde henne. Det finns inget sätt att försvara det orimliga i det, Sverige har misslyckats och det kommer ta långt mycket mer än en mandatperiod att laga det som är brutet.

ANNONS

Det gör ont att veta att mycket av det som nu händer och som har hänt hade kunnat undvikas. Övriga partier tar nu mer och mer efter Sverigedemokraternas politik, men vi måste hela tiden vara där och påminna. För utan SD blir det ingen förändring – på riktigt.

Alla människor vill känna trygghet, oavsett det gäller skola, vård, omsorg, samhälle, arbete, etcetera. I dag går vi mot ett allt mer otryggt samhälle, vilket skapar en minskad tillit hos befolkningen. De som flytt från förföljelse och krig till vårt land, önskar inte få uppleva detsamma här.

För att komma vidare måste vi rannsaka oss själva och våga lyfta på alla de stenar som Magdalena Andersson så vackert talade om innan valet.

Stina Isaksson, gruppledare SD Hylte

ANNONS