Brottet är framför allt en plats för simning och bad för allmänheten, anser skribenten.
Brottet är framför allt en plats för simning och bad för allmänheten, anser skribenten. Bild: Lina Salomonsson

Oacceptabelt att stänga Brottet så många dagar

Samhällsnyttan med att lära barnen simma och leka samt övrigas motion är oerhört mycket viktigare än de evenemang som inplanerats, menar skribenten.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Kan bara hålla med dem som kritiserar att det ska hållas stängt för allmänhetens bad under sammanlagt 50 procent av ordinarie öppettid under juli månad. Det är bedrövligt! Simstadion Brottet är, som namnet antyder, framför allt en plats för simning och bad för allmänheten och bekostas av invånarna i Halmstads kommun.

Det må vara hänt att allmänhetens tillgång begränsas någon enstaka dag under huvudsäsongen men att stänga för bad under så långa perioder är inte acceptabelt. Förlägg arrangemang som kräver större påverkan på öppettiderna till för- eller eftersäsong, när allmänheten inte äger tillträde.

Samhällsnyttan med att lära barnen simma och leka samt övrigas motion är oerhört mycket viktigare än de evenemang som inplanerats. Hoppas verkligen att de som kan påverka detta ser över möjligheterna att förändra till det bättre framöver och under tiden får det bli några turer till Getingebadet eller Furulundsbadet i Oskarström.

ANNONS

Pappa till 5-åring

ANNONS