Med detta vill jag belysa att mycket mer resurser och pengar läggs på den västra sidan av staden av er politiker, och det medför att skillnaderna ökar i stället för minskar, skriver Ann Erixson i insändaren om politiska satsningar i Halmstad.
Med detta vill jag belysa att mycket mer resurser och pengar läggs på den västra sidan av staden av er politiker, och det medför att skillnaderna ökar i stället för minskar, skriver Ann Erixson i insändaren om politiska satsningar i Halmstad. Bild: Anders Andersson/arkiv

Lägg mer resurser på Östra stranden

Många turister och Halmstadbor vill tillbringa sommardagar där.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Halmstads politikers beslut göder kommunens segregation mellan Öster/Väster. Läste i HP för några veckor sedan att kallbadhuset i Tylösand inte blir av på grund av naturskydd och strömmar i havet. Många andra förbättringar och därmed miljoner ska läggas på Tylösand. Då tänker jag att från början var kallbadhuset tänkt att ligga på Östra stranden, och varför det flyttades till Tylösand är jag osäker på. Är det någon som kan hjälpa mig med svar på detta? Kan det finnas något annat ställe mer centralt där ett kallbadhus kan bli aktuellt, till exempel vid Brottet, där duschar och p-platser finns?

ANNONS

För cirka 15 till 20 år sedan ville kommunen veta vad kommuninvånare ville ha på Östra strandens ”Lilla Köpenhamn” för att göra det mer tillgängligt och tilltalande. Jag och många med mig var där eller skickade in förslag, inget har hänt där trots att lång tid har passerat, och skyll inte på att Gröningen på Östra stranden kom till, för det finns även ett handikappbad i Tylösand, så skillnader mellan Öster och Väster kvarstår.

Med detta vill jag belysa att mycket mer resurser och pengar läggs på den västra sidan av staden av er politiker, och det medför att skillnaderna ökar i stället för minskar.

Nää, mer resurser och utbyggnad av Östra stranden där många turister och Halmstadbor vill tillbringa sommardagar.

Vill gärna höra hur ni politiker försvarar era beslut.

Ann Erixson

LÄS MER:Brygga, bodar och lekplats i nya planen för Tylösand

LÄS MER:Stoppade planerna en kalldusch för Hotel Tylösand och MTA

ANNONS