Rådhuset i Halmstad.
Rådhuset i Halmstad. Bild: Cecilia Welin

Halmstad behöver ett blomstrande näringsliv

Det är av största vikt att vi förbättrar och förenklar bygglovsprocesserna i vår kommun, skriver Hjärta för Halmstad.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Hjärta för Halmstad står för en politik som verkar för ett blomstrande och livskraftigt näringsliv i Halmstad, därför anser Hjärta för Halmstad att det är av största vikt att vi förbättrar och förenklar bygglovsprocesserna i vår kommun. Insiktsmätningen genomförs årligen och den handlar om att ta reda på den upplevda servicen till företagen när de haft ett ärende hos kommunen.

I årets insiktsmätning försämrar sig Halmstad tyvärr återigen när det gäller bygglovshanteringen till ett NKI på 50 jämfört med Sverigesnittet på 67 (plats 159 i Sverige). Det är vi Hjärta för Halmstad inte nöjda med, vi efterfrågar handlingskraft och förbättring från den politiska ledningen!

ANNONS

Vi behöver ett blomstrande livskraftigt näringsliv i Halmstad som erbjuder människor arbetstillfällen och utvecklingsmöjligheter eftersom det är avgörande för att såväl lägga grunden för skatteintäkter och för att skapa en attraktiv kommun här har vi politiker en viktig roll att fylla när det gäller att främja näringslivets utveckling. Det krävs handlingskraft från den politiska ledningen i Halmstad!

Hjärta för Halmstad

Ann-Charlott Mankell

Roger krook

Ann-Kristin Nilsson

Håkan Wallin

Michael Jönsson

Ingeborg Oléni

ANNONS