Politiker svarar aldrig på en fråga, man skyller alltid på någon annan regering om det är något som inte stämmer, menar skribenten.
Politiker svarar aldrig på en fråga, man skyller alltid på någon annan regering om det är något som inte stämmer, menar skribenten. Bild: Johan Nilsson/TT

Förtroendet är kört i botten

Gäller alla partier utan undantag.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Replik. Apropå insändaren ”Ni behöver inte upprepa att ni inte gillar SD”, 7/6.

Politiker svarar aldrig på en fråga, man skyller alltid på någon annan regering om det är något som inte stämmer. Dessutom är politiker inte intresserade av att göra något för landet utan är bara ute efter att klara nästa val och att slå vakt om sina överdrivna förmåner (och att fuska med sina bidrag, det är kanske en följd av att man lever på bidrag.)

Det finns inte pengar till skola, sjukvård med mera men till exempel i min kommun finns det pengar till tre kommunalråd när ett är fullt tillräckligt. Skall man spara skall man börja i toppen annars förloras det mikroskopiska förtroendet som väljarna (det vill säga politikernas chefer/arbetsgivare) till äventyrs har kvar. Förtroendet är kört i botten, det gäller alla partier utan undantag!

ANNONS

Göran Torkelsson

ANNONS